Företagaranda i Småland

Cind är ett företag inom logistikbranschen beläget i Science park som ligger i Jönköping. Företaget har arbetat fram ett särskilt digitalt verktyg som går att använda vid avläsning av virkesmängd inom logistikbranschen.

Ytterligare en leverantör av digitala tjänster är företaget Infobric, som arbetat fram ett digitalt system för in- och utpassering inom byggindustrin. Infobric levererar bland annat till byggföretag som NCC, Skanska, Peab, JM och Veidekke med ett årsresultat runt 12 miljoner kronor 2018.

Emil Karlsson heter grundaren till nästa företag, som i sin tur är döpt till Tuva. Företaget har utvecklat en app för att arbeta med grannsamverkan digitalt. Alla som laddar ner appen kan arbeta förebyggande och snabbt rapportera om någonting händer.

Den digitala byrån Toxic Interactive har tagit fram ett HR-verktyg som man valt att kalla Gapless, och som hjälper företag med uppföljning av medarbetarsamtal, få fram kompetensprofiler samt att jämföra dessa med företagets behov etc. Det ät helt enkelt ett verktyg som hjälper till att ge en överblick över företagets samlade kompetens.

Bringfeldt innovation ligger bakom nästa innovation, som är en molnbaserad tjänst som kallas för Ease Up. Detta är en kombinerad app och programvara som ska användas i syfte att hantera dokument såsom räkningar, protokoll, rapporter, avtal med mera.

Företagaranda i Småland
Gå till toppen
zakra