Bästa julgranarna i Småland

Hos oss på Smålandsgran kan du redan nu beställa din julgran och få den levererad hem till dig i god tid innan julafton. Vi har flera alternativ att välja mellan, både vad gäller storleken och utseendet på din gran. Alla våra granar är från ekologiska odlingar.

[IMAGE=fj69Xwdn0Sww.jpg]

Vi har granar som passar både inomhus och utomhus. Våra granar mäter från cirka 1 meter i höjd och upp till 4 meter! Beställ julgran hos oss och få exakt den eller de granar du behöver till vardagsrummet, till balkongen eller ute på gården – vi har allt!

Våra granar

Den absolut vanligaste granen i Sverige är rödgran och den är också populärast. Denna gran finns i omkring 3 miljoner svenska hem till jul.

Kungsgranen är också oerhört populär och kallas också ofta för Disneygran – det är kanske därför den blivit så populär? Denna gran är tålig, barrar väldigt lite och som ett extra plus – den är allergivänlig.

Silvergranen! En fantastiskt vacker gran som inger en vintrig känsla med sina vackra, lite silvriga barr. Denna gran tillhör ädelgranssläktet och barrar sparsamt.

Blågranen tillhör också släktet ädelgranar och blir mer och mer populär som julgran i Sverige. Granen har en karaktäristisk doft och, liksom andra ädelgranar, barrar den sparsamt.

Ett träd som också är på frammarsch som “julgran” är tallen! Fler och fler väljer att ha en jultall istället för julgran. Vi levererar svarttall, denna har lite längre barr och tallen är också mycket allergivänlig. Kanske därför den blir mer och mer populär?

Till sist, den kanske mest miljövänliga av alla våra granar, kungsgran i kruka, cirka 100-120 cm hög. Denna vår populära Disneygran som kan planteras utomhus efter tjugondag Knut om man så vill. Innegran i år och kanske utegran nästa år? Och flera år därefter…

När du beställer din julgran hos oss – passa på att beställa en granpåse också. Denna smarta påse sväljer vilken gran som helst och gör bortforslandet av granen lätt som en plätt. Och du slipper jaga de omkring 500.000 barren med dammsugaren ända fram till påska.

Julgransfot

Tänk på att kungsgranen behöver en lite kraftigare, stabilare julgransfot. I övrigt har vi julgransfötter för att täcka de flesta behov, både för dig som väljer att ha en lite mindre gran och för dig som vill ha den största du kan få plats med inomhus. Vi har även julgransfot för utomhusgranen förstås.

Övriga tillbehör till ditt julfirande

Du kan också beställa ditt julpynt hos oss. Vi har glitter, julgranskulor i storförpackning och även kulor med lite mer exklusiv känsla. En toppstjärna måste till och julgransbelysning förstås. Och en julgransmatta att ställa julgranen på. Vi har tomtesäckar för alla julklapparna, vi har julklappssäck med traditionellt utseende och en lite mer lyxig variant.

Så tveka inte! Beställ din julgran idag med tillhörande pynt och övriga tillbehör!

Bästa julgranarna i Småland
Gå till toppen
zakra