Flytta till Stockholm? Skaffa kontoret redan nu

Är du på väg att flytta från Växjö till Stockholm? Då är det klokt att skaffa kontor till företaget redan nu. Då är du redo när du väl är på plats och får garanterat det coworkingställe som passar dig bäst.

Kontor i Stockholm

Det är spännande att driva eget företag. Om du är på väg att flytta från Växjö till Stockholm är det smart att redan nu skaffa kontor eller en kontorsstol i huvudstaden. Det gäller vare sig du redan har ett företag eller planerar att starta ett företag när du kommer till Stockholm. Genom att hyra ett kontor på heltid eller hyra en kontorsstol ett par gånger i veckan/månaden, så kommer du träffa företagare att nätverka och samarbeta med. Som företagare är det viktigt att skapa kontakter för att kunna växa. Det gäller särskilt när du som nykomling kommer till en stor stad. Du hittar lediga kontor och kontorsstolar hos Workaround som har kontorshotell över hela Stockholm.

Driva företag i Stockholm

Att flytta från en mellanstor stad som Växjö till Stockholm är både utmanande och roligt. Stockholm kommer att ge dig stora möjligheter att utvecklas, oavsett vilken bransch som du verkar i. Samtidigt är det också större konkurrens och svårare. Hemma i Växjö är det lätt att skapa kontakter, du är någon så att säga. När du kommer till en storstad så är du anonym. Utan kontakter kan det vara svårt att komma in i din bransch. Då är det riktigt smart att från dag ett ha en kontorsstol eller ett eget kontor på ett kontorshotell. Du kommer omgående hitta andra företagare att umgås med, nätverka, lära dig mer av och naturligtvis samarbeta med. Samarbete och kunskap är ju A och O för att ditt företag ska utvecklas. Förutom ett kontor och människor att samarbeta med så ger ett kontorshotell dig tillgång till intressanta föreläsningar, som både kommer att berika dig som person och hjälpa dig som företagare.

På plats i Stockholm

När du kommer till Stockholm är det skönt att redan ha ett kontor att gå till. Det är därför det är klokt om du bokar en stol i förväg. Då får du garanterat en plats i det område du vill vara i, som Östermalm eller på Kungsholmen. Sedan är det viktigt att börja nätverka på en gång. Följ med andra företagare ut på lunch. Titta över både din LinkedIn-profil och företagets hemsida. När andra företagare googlar dig, så ska det vara en professionell och seriös företagare som de möter.

Flytta till Stockholm? Skaffa kontoret redan nu
Gå till toppen
zakra